24/1/08

Test de la confiança

Avui us presento un article, que fa que la seguretat s’acosti a la zona més íntima de les nostres relacions. Aquella en la qual només hi caben dos, aquella en la qual quan es presenta un tercer en escena fa que saltin totes les alarmes.

Teoritzant aquest tipus de situacions, plantejo que les relacions s’han de basar en la confiança mútua, i que quan aquesta es perd de poc valen proves, i tal vegada menys les paraules. Crec que és com l’exemple del got trencat, per molt bé
que l’enganxem sempre es notarà per on s’ha trencat.

Però com us he dit, això és pura teoria. Quan es planteja el dubte que el duet s’ha convertit en duet més un, tota teoria se’n va a baix.

Arribats a aquest punt, a casa ja s’ha generat un debat amb la meva dona. Com a testimoni he tingut un llibre escrit per ella titulat: “És lícit espiar a la teva parella”?, ella defensa que si.

Ara si no t’importa perdre un minut més, m’agradaria saber que opines tu. Si ets dels que diu no, a dialogar toquen. Però si opines que qualsevol cosa val, et presento el Check Mati Semen Detection Kit o Kit de Detecció de Semen, un article que et servirà per a desvetllar tots els teus dubtes. No dic jo que serà la fi dels teus problemes però, fes-ho tot sol i procura fer la mateixa cara que la noia predictor.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla fatal el fet d'espiar la parella i també em sembla fatal que la parella sigui infidel, però a més que ho faci sense preservatiu, ja és el pitjor que pot fer.
A tots els infidels, poseu-vos el preservatiu i el test no servirà de res. Fem salut!!!

Josep Lluís ha dit...

Norma, diuen que a l'amor i a la guerra, tot si val. La resta depèn de cadascú.

I ara et toca llegir les instruccions perquè, diuen que per molt que ho facis amb preservatiu, seguirà marcant durant uns dies.

De tota manera, fem salut!!!

Ah! Gràcies per la teva aportació i valentia. A la versió en espanyol hi ha cinc comentaris, dos són de noies...

Anònim ha dit...

Si en una relació de parella arribes al punt de necessitar una prova de fidelitat, potser millor deixar-ho còrrer. Em sembla que, un cop perduda la confiança, el fet que el dispositiu donés negatiu no serviria de gaire.

D'altre banda, hi ha dispositius per a homes???

Josep Lluís ha dit...

Per l'un i per l'altra, els rastres seminals els trobes tant en prendes femenines com masculines.
Però com be dius, que més dona, quan fas la prova ja s'ha trencat la comfiança, sigui quin sigui el resultat.
Siau