31/8/08

L'Huracà Gustav


Avui tenia pensat parlar-vos del risc zero, aquell que no existeix ni existirà mai perquè, tota activitat que desenvolupa l’ésser humà, sigui la que sigui, comporta un risc. Riscos físics, psicològics, químics, biològics, psicosocials, etc. I només estem parlant dels del treball.

Ens preparem, això si, per minimitzar-los i sobre tot, per tenir preparada una resposta immediata i gens improvisada en cas de que es desenvolupi qualsevol situació d’emergència.

Aquests dies, tots plegats, estem mirant una i altra vegada el cel. L’accident aeri d’Spanair a Barajas ens ha commocionat alhora que, ha posat en dubte la nostra seguretat. Avui però, la seguretat la posa en dubte novament un risc natural incontrolat. A milers de quilòmetres d’aquí, famílies han de fugir de casa deixant-t’ho tot enrere. En molts casos es duen el que porten posat, la pròpia vida...

Us deixo uns enllaços perquè pugueu seguir el que segons ha dit l’alcalde de New Orleans és el la mare de totes les turmentes: l’Huracà Gustav.


Cliqueu sobre les imatges

7 comentaris:

Finestreta ha dit...

Pobra gent... doncs esperem que al final no sigui tan dolent com s'espera...

Ferran Porta ha dit...

Com diu la finestreta, esperem que el Katrina continuï sent l'huracà terrible de Nova Orléans.
Salut.

Rita ha dit...

Esgarrifós! Aquesta sensació de ser tan poca cosa ha de ser molt i molt terrible... Esperem que no sigui tant i que els efectes siguin els mínims possibles.
Encara de vacances?

Борис Савинков ha dit...

Me'n adono que els informatius d'aquí s'amoinen molt més pel que pugui passar a New Orleans, que pel que ja ha passat a la República Dominicana, Jamaica o Cuba...

Fina ha dit...

Encara recordo la por que vaig passar l'any passat a Cuba, quan prop de les seves costes va passar l'Huracà Dean de grau 5.

Si s'hagués desviat i hagués travessat l'illa potser ara no ho estaria explicant.

Cuba ,Jamaica...estan sempre en l'ull dels huracans també.

Pobra gent, sempre plou sobre mullat.

Josep Lluís ha dit...

finestreta, sembla ser que no ha estat com s'esperava. A hores d'ara amb vents de 128 Km/h es mou a uns 25 Km/h amb una categoria d'H1. caldrà veure el final però sembla que "han estat de sort".

ferran, sembla que Katrina seguirà dalt del pòdium.

rita, sembla ser que, aquest cop, l'illa està salvada. I de vacances res de res fins al novembre. Manca tant encara...

jaume és ben veritat el que dius.

59 morts a Haití
22 morts a República Dominicana
No hi ha hagut víctimes humanes a Cuba
Sembla que Jamaica només ha patit amb danys materials.

fina, la meva dona ha viscut diverses tormentes i huracans a Miami, sempre em diu que no sé realment el que és això.

I com dius, sempre plu sobre mullat.

Xavi ha dit...

ara mateix categoria 1,Huracans ,Tifons vora l´Africa,inundacions a l´Índia,i terratrèmols a Blanes?l´ultim a 20 km de la costa entre Pineda i Blanes i de 3,8 graus¡¡¡ i els experts diuen que es molt estrany........La Natura crec serà la protagonista els pròxims anys.....