5/11/08

President Barak Obama


Crec que a partir d’avui, ha pujat el valor de la seguretat en tots els entorns. Una aposta de present que desitjo, garanteixi el futur.

9 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Tan de bò, Josep Lluís, tan de bò. Amb l'inici de segle tan mogut que portem, més val que algú amb seny arribi a la Casa Blanca.

Salut.

Rita ha dit...

Absolutament d'acord amb tots dos. Jo n'estic contenta per la il·lusió que ha sabut crear i despertar. Ara, a esperar resultats!

Les Coses són com Som ha dit...

ja està aquí!!! YES WE CAN!!!

Xavi ha dit...

Un nació on una cesaria costa de mitjana uns 22000$ A UN SIMPLE TREBALLADOR,una nació amb guerra pel petroli..... a mi ni fu ni fa.crec que Obama tindra feina,i no sera un problema,Rusia es el que a mi hem dona por.......

Deric ha dit...

i que no decaigui!

Fina ha dit...

Esperem que es noti el canvi...

Josep Lluís ha dit...

Com bé dius Ferran fa falta seny, molt seny a aquesta casa. Ara, com a mínim, hi ha una mica d’esperança per a molts. Em preocupa que n’hi hagi més del compte...

Cert Rita, he dit esperança i s’havia d’afegir il•lusió, com tu bé has fet.

Yes we can Instints, podem!

Tens raó Xavi, la sanitat és un dels seus temes pendents però, no serà fàcil, gens fàcil...

Deric, com a mínim hi ha una mica més de moral.

Si el noten ells Fina, el notarem tots plegats, de ben segur

Montse ha dit...

A mi em dóna molt bon rotllo. Esperem que el bon rotllo es transformi en una bona gestió. No li serà fàcil, però tinguem esperança!

mai ha dit...

A mi també em cau força bé. Si més no em trasmet certa tranquilitat. Esperem que ho faci millor que els seus antecessors.