6/11/09

Final anonymity


Ja em disculpareu pel títol però, tot això em sembla tant de pel·lícula. Sigui com sigui, el proper dilluns dia 9 de novembre les targes de prepagament no identificades, les també dites anònimes, seran desconnectades del tot. Línia i número desapareixeran per sempre.

Les intencions són bones, pretenen evitar qualsevol tipus de delicte greu. Les realitats, com sempre, comprometen els propòsits. Es pot comprar targes de prepagament anònimes fora d’Espanya, a banda del que es pot trobar en el mercat negre.

La història va començar fa dos anys, amb l’entrada en vigor de la “Ley de consrvación de Datos, relativos a las Comunicaciones Electrònicas”, que obliga les operadores de telefonia a recollir les dades dels titulars de totes les línies telefòniques de prepagament, per tal de poder rastrejar la destinació i l’origen d’una comunicació, així com la identitat del titular.

Si ets un dels titulars de les més de tres milions de línies, que encara estan sense identificar, ja pots córrer. Això, o aprofita el cap de setmana per d’acomiadar-te de la línia i del número perquè, es perdran per sempre.

Resquiescat in pace

7 comentaris:

Unknown ha dit...

FARAN EL MATEIX A LA RESTA DEL MON?

Montse ha dit...

Esperem que serveixi per alguna cosa...

Josep Lluís ha dit...

Arare, Albert, de moment de poc o res. I ho dic, perquè encara pots adquirir telèfon i tarja prepagament anònima, a països veïns com: França, Marroc o Portugal. Podeu imaginar que tots funcionen a Espanya, per tant...

La feina ben feta, no te fronteres.

Rita ha dit...

Un nyap més doncs! Si al país veí es poden seguir comprant sense haver de donar dades...

Núr ha dit...

Per a què serveix, doncs, tot plegat? Per a despistar-nos i que traguem l'atenció a tot allò que és veritablement important? Com és que ens prenen el pèl d'aquesta manera???

Deric ha dit...

però mira ue fa temps que ho diuen, llavors perquè la gent espera a l'últim minut?

Unknown ha dit...

Trucades Anònimes???? En rebo cada dia a casa... no poden fer el mateix per els fixes? Estic tipa d´agafar el telèfon i que em penjin, em parli una màquina o m´intentin vendre "la moto" del dia.