11/8/08

Ego



Habitualment, quan arriba el mes de juliol o agost hom aprofita per anar de vacances. Jo en arribar el mes de juliol he aprofitat per donar una volta més de rosca i treballar, treballar encara més és clar. Sortosament el pitjor ha passat i novament soc aquí, retorno al lloc d’on mai he marxat.

En aquests dies, d’una forma o altra, molts m’heu preguntat que he fet, que faig, a que em dedico. Com a resposta, un petit reportatge que em va fer El Periodico de Catalunya, amb motiu del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, Blanes 2008.

Tal vegada no us donarà moltes respostes però, el temps si ho farà.

Un secret a veus: tenia moltes ganes de tornar.

7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

De periodista a cap de protecció civil: bona feina!

Això vol dir que ja tornes a estar "operatiu" amb regularitat, pel que fa al blog?

Esperem que, malgrat la feina, hagis passat un bon estiu!

Les Coses són com Som ha dit...

Carai, que guapo que has quedat al diari!!! Doncs deu tenir també lo bo no la feina? jeje. Me n'alegro de la teva tornada!!!

Anònim ha dit...

Que siguis bentornadíssim!!! Nosaltres també t'hem trobat molt a faltar!
mmm... m'expliques com es posen tantes tones de pólvora en una platja???? ;)

Rita ha dit...

Bentornat! Ja t'enyorava... :-)
Celebro que hagi anat tot bé.
Felicitats per la teva bona feina.

Xavi ha dit...

Carai....i encara no heu vist tot....Recordo...TV3?Antena3?TV1?Catalunya Radio?Al final seras cap de prensa?crec que es un premi a un bon treball,saps molt be del que parlo,moltes hores,Walkies,telefons,perque tot surti be,molta gent diu que es el teu treball,però crec que molts no valoran el teu treball,ara en prensa, molta gent sap que a Blanes estem en bones mans....jajaja,que guay que me ha quedao¡¡¡Felicitats¡¡¡

... ha dit...

Doncs no m'estranya que hagis estat ocupadíssim. Jo hi he estat vàries vegades i la veritat és que sí que deu ser perillós. Com a públic sembla segur i és guapíssim de veure, però realment remenar aquell material i les conseqüències del què pot passar podria ser terrible, perquè hi ha la tira de gent.

Bon treball!!!! i bentornat!!!!!

Josep Lluís ha dit...

ferran, a partir d’ara operatiu amb regularitat.

Pel que fa a l’estiu i en clau professional és encara intens, apassionant i molt calorós.

Les vacances arribaran el mes de novembre-desembre, aleshores faré un salt de continent però probablement on line pel que fa al blog.

Gràcies pels teus desitjos.

instints, deu ser el photo shop que fa miracles.

nur, faré un monogràfic sobre la seguretat en els espectacles pirotècnics dedicat a tu. A Blanes s’ha cremat més 7.500 Qg. de massa explosiva en sis dies, per tant la seguretat ha de ser extrema.

rita, t’he trobat a faltar a tu a la teva illa, ara ja és una altra cosa.

xavi, tu saps que m’estimo el que faig. El tema premsa el considero de suma importància: fer saber el que fem, com ho fem i, perquè ho fem. Han estat i seran una peça clau pel que fa a la seguretat.

Aprofito per felicitar-te, tu també has fet bona feina i dia a dia queda reflectida en el teu blog, per cert, recomano a tothom visitar-lo:
http://pyroblanes.blogspt.com

nits, la propera vegada que vingis m'ho dius podràs viure-ho des de més endins, oferta que us faig a tots és clar.

Gràcies a tots/es!!!