20/12/08

El meu forat


Després de tants dies fora de casa avui, he anat a veure el “meu forat”. Bé, he de dir que me l’he fet meu sense ser-ho realment però, no puc negar que hi ha quelcom que m’uneix a ell. I és que he vist com naixia, com s’ha anat fent gran, i com dia rere dia espera el meu retorn a casa quan acabo la feina.

Probablement aquests són els avantatges de viure en un poble. Recordo com no fa pas massa, vaig veure a Washington una unitat de reconeixement del paviment dels carrers. Quan duraria el meu forat allà?. Si, si, més seguretat, més netedat, tot més ben posat però, aquí tot és més proper, més nostre.

Deuen ser les dates, fan que un estigui més sentimental, no?...


9 comentaris:

Montse ha dit...

aix, no em facis riure... un dia t'ensenyaré un forat que hi ha al passeig, que cada vegada que plou s'inunda... també té història! i mai no se li ha acudit a ningú que es podria arreglar...

QUÈ tal la fira? ^^

Ferran Porta ha dit...

Això és un forat? L'he confós amb una entrada a un aparcament subterrani! Deu n'hi do, quina cosa nostrada més exagerada :-)

Bones Festes!

Josep Lluís ha dit...

Perquè hi ha gent amb sentiments Montse, de ben segur pensen que aquest forat també és d'algú i no el volen fer patir...

Potser si Ferran, igual és algun nou projecte que no coneixem. Estaré a l’aguait.

Fina ha dit...

Es que els carrers del nostre poble, almenys els del centre, ja han perdut fins i tot l'encant que tenien quan jugavem a "canicas"...

Ara que ben mirat, amb els forats que hi han, estan perfectes per jugar amb bales més grans. Podriem sortir tots plegats al carrer i jugar a "golf".!

Bones Festes!.

Борис Савинков ha dit...

ha ha ha ! jo crec que has confós un estany en temps de sequera per un forat. Clar que també podria ser l'impacte d'um meteorit. Has pensat en incorporar a la nostra ciutat una unitat de seguiment de meteorits? Segur que si ho dius la fan abans que no pas la de forats al paviment que prediques ;-)

Deric ha dit...

una suggerència: i si truques a l'ajuntament per queixar-te?
Ja sé que és l'ajuntament qui hauria d'adonar-se abans que el ciutadà però com en el nostre país les coses van com van, és bo que els ciutadans ens queixem quan no van bé.

mai ha dit...

Al carrer de casa també n'hi ha un i un veí hi va posar una valla i un con fa uns sis mesos i encara hi són.

Bon Nadal !!

Josep Lluís ha dit...

No donis idées Fina que, ara és el moment de fer-ne 18, tal i com està tot...

Piscina no Jaume, no he vist les màquines de clorar i netejar. De ben segur que es meteorit.

Deric, treballo a la "casa" i va ser el primer que vaig fer. Prioritats em va dir el meu company... Ara no vull que el treguin, és tan maco...

Mai, el teu veí l'ha convertit en una cosa segura amb les tanques i el co. Ara ja està a l'apartat d'atracció.

Molt bones festes a tots, i ja sabeu: "si bebes, no conduzcas".

Núr ha dit...

Jo diria que més permissiu, més tolerant, més receptiu a les modificacions del ferm... aix... N'hi ha per denunciar l'autoritat corresponent... Tot i que si hi poseu una mica d'aigua, de ben segur que hi podríeu fer una basseta amb peixos i posar un parell de bancs perquè la gent hi pogués seure a la vora! ;)