10/1/11

Prevenció de Riscos Laborals


Si no fos per que he viscut les dotze campanades perquè, com molts de vosaltres, no he parat de celebracions amb tot tipus d’ingestes sòlides i líquides perquè, a hores d’ara, la cartera marca reserva... diria que res a canviat, i molt menys l’any.

Notícies:

Dimarts 21 de desembre de 2010

La Societat General d'Autors i Editors (SGAE) va passar una factura de 45.000 euros a TV3 pels drets d'autor del disc de la Marató, la recaptació de la qual es destinarà a la investigació de les lesions medul·lars, malgrat que els artistes participen de forma altruista.

Dijous 30 de desembre de 2010

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit (ART) de Girona han denunciat un conductor per haver comès, presumptament, un delicte contra la seguretat viària en circular a 191 km/h en un tram on la limitació de velocitat és de 70 km/h.

Dissabte 8 de gener de 2011-01-10

Tres dies després de prendre possessió del seu càrrec a la 112ª legislatura davant el nou President de la Cambra de Representants,
John Boehner[3] a les 10.00h (UTC-7) la legisladora demòcrata Gabrielle Giffords va resultar ferida després d'un tiroteig a la ciutat de Tucson, en un incident en el qual van morir sis persones. Hi va haver a més varis ferits, entre ells membres del seu gabinet.

Altruïsme
Consciència ciutadana
Violència..

És cert, a no ser pel darrer dígit del calendari, res a canviat...

Però en realitat, jo avui no venia per parlar d’això, us volia parlar de la Prevenció de Riscos Laborals en dos col·lectius que he vist treballant els darrers dies de l’any passat i els primers d’aquest, amb moltes mancances a nivell de seguretat laboral. Em refereixo al Pare Noel i als Reis Mags.

Ah!, que no sabeu a que em refereixo, no?... Qui no els ha vist penjats en balcons, teulats, antenes de televisió?, i sempre amb un denominador comú: la manca de seguretat. No hi ha hagut ni un sol cas que anessin lligats amb un arnés, amb casc, amb ulleres, no!.

Algun dia tindrem un disgust aleshores, veurem que passa...

La primera part de l'article d'avui, dificilment la canviarem. La segona, depén de nosaltres. Un proposit per aquest any hauria de ser: accidentalitat zero.

2 comentaris:

Fina ha dit...

Antenes de televisió?

Caram Josep LLuís ,jo confiava en tu!!!!, hahaha.

Per això es veia fatal la nostra TV.

Si us plau, per l'any que ve,feu-los baixar davant la casa de l'alcalde. Gràcies!, hahaha.

Bon any, Josep Lluís!.
Un petó.

Deric ha dit...

No, res ha canviat, només el número.
Jo no penjo cap ninot a la façana, així em sumo a l'accidentalitat zero!