29/1/07

Un minut per a la reflexió

Foto: EFE / PACO MONTERO

Divendres passat, despertàvem amb la tràgica noticia de la mort d’una nena de dos anys a causa d’una fuita de gas a Cornella. Avui, altre cop, la premsa ens duu a reflexionar amb dues informacions terribles: Moren tres bebès i dos nens resulten ferits greus en l’incendi d’una vivenda a Terol i, una nena de tres anys i la seva àvia, moren en un incendi en un pis de Guadalajara.

Sempre us he comentat, que hem de ser conscients dels riscos que ens envolten. De no ser així, no serem capaços de prendre les mesures que siguin necessàries per viure en seguretat.

No pretenc que siguem esclaus de la seguretat, això ens duria a la paranoia. Es tracta només de tenir seny. De tenir seny i el què és més important, vetllar per la nostra pròpia seguretat i la dels que ens envolten.

Avui, amb notícies com aquestes, tots hem perdut. Uns perquè els ha estat arravassat quelcom irrecuperable. Altres, a molt distància, perquè no hem estat capaços de fer arribar el missatge.

Per molt que em faci pesat, no em cansaré de repetir una i altra vegada consells i recomanacions, que no faran altra cosa que garantir-nos “tranquil·litat”.

No deixem per demà, el que podem canviar avui!!!

(temps de lectura, un minut quinze segons)