12/4/07

I parlant de realitats...

Imatge policial d'una de les infraccions comeses,l'infractor anava a 219 Km/h

La Guàrdia Civil de Trànsit, ha imputat a un conductor de Vigo, identificat com R.M.A.J., un delicte continuat contra la seguretat del trànsit per realitzar “de forma constant i reiterada” conduccions temeràries que van vulnerar les normes i van posar en perill a altres usuaris de les vies per les que va circular. L’acusat ha acumulat 45 infraccions en menys d’un any, la qual cosa suposa la pèrdua de 113 punts del carnet.

L’imputat que va superar en ocasions els límits de velocitat en més d’un 90%, haurà d’abonar 8.360 euros de sanció per les 28 infraccions que van recollir radars fixes de la DGT.

Bé, només dir que totes aquestes infraccions les va cometre en el període d’un any, en realitat menys, uns nou mesos. I que en una ocasió, va superar la velocitat màxima permesa pel fabricant del vehicle: 215 Km/h.

Ara a aquest ciutadà modèlic li retiraran el permís de conduir durant sis mesos, abans que es pugui tornar a examinar-se, a banda d’enfrontar-se a penes de presó que van de sis mesos a dos anys, així com la possible privació del dret de conduir vehicles de motor durant el període d’un a sis anys.

A que ho troba injust?

Llegit el Periodico.com d’avui dijous dia 12 d'abril de 2007