17/4/07

Tens una vitroceràmica perillosa?


Diversos fabricants: Bosch, Siemens, Balay, Lynx i Neff han informat a través d’anuncis en premsa, sobre el risc d’incendi en determinats models de vitroceràmiques. Adverteixen que en casos excepcionals aquestes plaques poden incorporar un component electrònic defectuós que pot ocasionar un incendi accidental en les parts posteriors d’aquests electrodomèstics.

Aquest avís, ha estat donat a banda d’Espanya a Alemanya, Àustria, Croàcia, Dinamarca, Eslovènia, Finlàndia, Noruega, Portugal, Rússia i Suècia. Es tracta de models de plaques vitroceràmiques de 60 centímetres d’ample amb quatre zones de cocció (dos convencionals i dos d’inducció).

Les encimeres tenen data de compra a partir de gener de 2006 en el cas de Bosch i Neff, i des de setembre de 2006 en Balay i Lynx.

L’accident “pot succeir a causa d’una acumulació electrostàtica poc habitual, combinada amb un pic de tensió en el subministrament elèctric”.

Les marques faciliten un número de telèfon gratuït als consumidors, per tal que truquin i verifiquin si la seva vitroceràmica està afectada i sol·licitar una visita sense despeses del servei tècnic oficial.

Telèfon d’informació: 900 120 150

Informació vista a: