9/9/09

Pandèmia

A finals del passat mes d’agost, segons dades de la Organització Mundial de la Salut (OMS), havien mort en tot el món, a causa de la Grip A, un total de 1.154 persones. Cal tenir en compte que aquestes xifres els hem d’agafar amb pinces donat que, no tots els països estan obligats a denunciar tots els casos (?). Per tant, el nombre d’afectats i morts podria ser superior.

Des del passat 26 d’abril, moment en el que la OMS va donar l’alerta mundial, la psicosi va en augment, tot és febre, febre i mes febre, por i més por...

... i mentre tant, tots plegats, passem de puntetes mirant cap un altre costat intentant no veure les 10.000 persones que moren, a diari, a causa de la fam i la desnutrició.

Aquí teniu un curt que mostra una part oblidada de la societat. La gent que viu de les restes dels altres per poder sobreviure, i a sobre, amb una rialla als seus llavis mentre nosaltres, ens queixem de tot.

Aquesta si és una malaltia, una veritable pandèmia causada per la Globalització...

5 comentaris:

Deric ha dit...

tens molta raó!

Ferran Porta ha dit...

És molt gros. Sense treure-li la importància que pugui tenir, la "neurosi col·lectiva" que pretenen fer-nos agafar amb la ditxosa "Grip A" em té negre. Potser no faig bé, però cada dia sóc més descregut.

PS: El vídeo el vaig veure no fa gaire; és... en fi, és el que hi ha, i cap "poderós" sembla estar interessat a posar-hi remei :-(

Montse ha dit...

els "poderosos" mai no fan res per posar remei a res que no sigui per la seva pròpia conveniència, Ferran!

La grip A voleu dir que no és una variant de la grip normal (la de tota la vida?) El que passa és que per inflar notícies (que sempre va bé vendre més diaris i se'n venen més si són prou truculents) se'ns fan saber les morts de persones degut a la ditxosa grip, afegint en lletra petita, que aquestes persones (totes) tenien un bagatge de malalties darrere seu, que segurament els ha agafat baixos de defenses i per això "han pillat". Però com a titular truculent... mola molt!

encara no hem fet el cafè... no sé a què esperem, eh? ÔÔ

Les Coses són com Som ha dit...

Doncs sí, malauradament...

Núr ha dit...

Això és el que volia dir a l'article Grip, ah!!