28/9/10

Nova investigació


És un fet constatat que, any rere any, els científics reben menys diners per a la investigació. Això ens condueix, irremeiablement, a una desacceleració en el descobriment de noves tècniques en totes les branques: medicina, matemàtica, física, etc.

Malauradament, aquest fet ens condueix a un constant drenatge de “cervells”, que han de cercar nous països on poder dur a terme els seus estudis. Països amb una important convicció en vers la investigació.

I mentre això passa, apareix un nou “investigador” de baix calibre. Aquell que posa tot el seu empeny en descobrir com guanyar diners a costa dels altres. Baix calibre i baixa moralitat que li permet dur a terme tècniques d’alt risc, sobretot per les seves víctimes.

Per als primers, tot el meu respecte. Per als altres, tot el meu menyspreu.

Arribats a aquest punt, us presento una nova tècnica que han inventat els lladres. Ben simple però, efectiva i perillosa: l’esclat d’ous en el parabrisa del teu cotxe. Si us succeix, tingueu en compte aquests consells:

SI CONDUEIXES DE NIT I ET TIREN UN OU CONTRA EL PARABRISA

Mantingues la calma, i sobre tot: NO USIS EL NETEJA PARABRISA, NO LI TIRIS AIGUA

Explicació:

L'ou i l'aigua en unir-se formen una substància viscosa com la llet, la qual t’impedirà veure per on vas, bloquejarà la teva visió en un 90% i et veuràs forçat a parar-te. Serà en aquest moment quan et convertiràs en la seva víctima.

2 comentaris:

SM ha dit...

Gràcies per l'avís! I totalment d'acord amb els investigadors. Llàstima que hi ha els qui usen el seu cervell per aqeustes coses...

Arare ha dit...

Ooostres, gràcies per l'avís! Espero que no em tirin ous, perquè si sense ous sóc un perill públic a la carretera, imagina't amb ous! encara prendrien mal! (ells, vull dir)