7/2/11

No perdis el temps...

Un total de 21 persones han mort en els 19 accidents mortals de tràfic ocorreguts en les carreteres espanyoles durant el cap de setmana, des de les 3 de la tarda del passat divendres fins a les 12 de la nit del diumenge. A més, 11 persones van resultar ferides en aquests sinistres, sis d'elles de gravetat i cinc amb lesions de caràcter lleu.Segons les dades facilitades aquest dilluns per la Direcció General de Trànsit (DGT), quatre dels 21 morts eren motoristes. Dels 19 accidents, nou es van deure a sortides de la carretera, set a col·lisions i tres a atropellaments.En l'acumulat anual, fins al 6 de febrer la DGT porta comptabilitzats 143 morts en accidents de trànsit a Espanya, 16 menys que fins a la mateixa data de l'any passat, la qual cosa suposa un descens del 10,06%.

font: lainformacion.com


Cada cop que llegeixo aquestes notícies, em poso “tant content”... un 10,06% menys que l’any passat. Eh! que 143 morts tampoc és tant...

Mireu, no perdeu el temps ni el feu perdre als altres, hi ha tantes coses a dir...

2 comentaris:

Eva ha dit...

És el què sempre comentem quan parlem de morts sobtades, d'aquells qui van marxar i ens van deixar sense la oportunitat de poder dir-los tot el què voliem que sabessin.
Te'n refies que tens "tot el temps del món", i resulta que no, que ja és massa tard, i llavors t'has d'entendre amb la teva mala consciència per no haver aprofitat el temps que tens per dir-li dues senzilles paraules: "t'estimo", amb tot el què comporta, amb tot el què amaga una frase tan curta.

És el què sempre diem, però mai fem, perquè ens refiem que encara tenim temps, i potser ja no és el seu temps el què s'acaba, sinó el nostre !!

Deric ha dit...

encara són masses morts a la carretera