12/2/09

Consells per a la salud


Fa uns dies que no escric ni una sola línea, el motiu?, haver estat seguint uns sans consells que em van fer arribar: consells per adults contemporanis pseudo-intelecto-neuro-hipocondríacs.

Aquí us els deixo, ja em direu com us va…

Diuen que tots els dies hem de menjar una poma pel ferro i un plàtan, pel potasi. També una taronja, per a la vitamina C, mig meló per a millorar la digestió i una tassa de te verd sense sucre, per a prevenir la diabetis.

Tots els dies cal prendre dos litres d'aigua (sí, i després eliminar-los, que duu el doble del temps que ens ha costat prendre’ls).

Tots els dies cal prendre's un Activia o un Iogurt para tenir L. Cassei Defensis, que ningú sap que coi és, però sembla que si no te’n prens un milió i mig cada dia, comences a veure a la gent com borrosa.

Cada dia una aspirina, per a prevenir els infarts, més un got de vi negre, per al mateix. Un altre de blanc, per al sistema nerviós. I un de cervesa, per... ja no recordo perquè era. Si t'ho prens tot junt, per més que et doni un vessament cerebral aquí mateix, no et preocupis doncs probablement ni t'assabentis.

Tots els dies cal menjar fibra. Molta, moltíssima fibra, fins que aconsegueixis cagar un sweater. Cal fer entre quatre i sis menjars diàris, lleugers, sense oblidar-te de mastegar cent vegades cada mos. Fent un petit càlcul, només en menjar se'n van com cinc horetes.

Ah, després de cada menjar cal rentar-se les dents, o sigui: després de l’Activia i la fibra, les dents, després de la poma, les dents, després del plàtan, les dents... i així mentre tinguis dents, sense oblidar passar-te el fil dental, massatjador de genives, buche amb Plax...

Millor amplia el bany i posa un equip de música, perquè entre l'aigua, la fibra i les dents, t’hi passaràs moltes hores dins...

Cal dormir vuit hores i treballar unes altres vuit, més les cinc que has de dedicar a menjar, vint-i-una. Te’n queden tres, sempre que no tinguis algun imprevist. Segons les estadístiques, veiem tres hores diàries de televisió. Bé doncs, a partir d’ara ja no pots perquè tots els dies cal caminar almenys mitja hora (vista l’experiència: als 15 minuts torna, sinó la mitja hora se't convertirà en una).

S’ha de cuidar les amistats perquè són com una planta: cal regar-les diàriament. I quan te’n vas de vacances també, suposo. A més, has d’estar ben informat, així que cal llegir almenys dos diaris i algun article de revista, per a contrastar la informació.

Ah!, has de tenir sexe tots els dies, però sense caure en la rutina: cal ser innovador, creatiu, renovar la seducció. Això duu el seu temps. I ni què parlar si és sexe tàntric!! (referent a això et recordo: després de cada menjar cal raspallar-se les dents!).

També cal fer temps per a escombrar, rentar la roba, els plats, i no et dic si tens gos o qualsevol altra mascota... fills?!

En fi, a mi el compte em dóna unes 29 hores diàries. La única possibilitat per rebaixar que se m'ocorre és fer diverses coses alhora, per exemple: Et dutxes amb aigua freda i amb la boca oberta, així t'empasses els 2 litres d'aigua. Mentre surts del bany amb el raspall de dents en la boca vas fent l'amor (tàntric, dret) amb la teva parella, que de passada mira la TV i t’explica el que hi ha, mentre, escombres...

Que et queda una mà lliure? Truca als teus amics i, als teus pares!! Pren-te el vi (després de parlar amb als teus pares et farà falta). El Yakult amb la poma te’l pot donar la teva parella mentre es menja el plàtan amb el Activia, i demà canvieu. I encara sort que hem crescut perquè sinó, ens hauríem de fotre un Danonino Extra Calci tots els dies.

Úuuuf! Si després de tot això et queden 2 minuts, reenvia-ho als amics (a aquells que cal regar, com les plantes) mentre prens una culleradeta d’ All Bran, que t’anirà molt bé... I ara et deixo perquè entre el iogurt, el mig meló, la cervesa, el primer litre d'aigua i el tercer menjar amb fibra del dia, ja no se què estic fent però, necessito anar al bany urgent. Ah, aprofito i me’n duc el raspall de dents...

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Jajajaja! Tot i haver passat pel sacamuelas avui i tenir molt mal m´has fet riure i tot.
Però no m´he pres l´aspirina per si un cas l´hemorràgia seguia i seguia... m´he pres un paracetamol.
Petons i intenta RESUMIR el temps... sempre pendent d´ell!!!

mai ha dit...

M'he estressat anb tanta recomanació !!

Montse ha dit...

arf,arf,arf... i quin temps queda per perdre? eh? eh? eh?
per cert, em sembla que l'altre dia et vaig veure, però no ho podria jurar, eres tu, qui pujava per la carretera de Sant Joan amb aquell llamp de cotxe que portes quan treballes? ostres, a veure aquest cacaolat calent que hem de prendre, eh?
:)

Forumblanes ha dit...

Jajaja, molt bona Josep Lluís, pero com en "mai" jo també m'he estressat.
La de coses que em deixo per fer cada dia... !!! quins remordiments.
Som quasi unes màquines programades amb el temps molt limitat i que, com dius, ens ho hem de muntar per portar-ho tot endavant.
Molt bó l'escrit.

Una abraçada, amic !!.
P.D. Aprofito per mimar la meva planta ;-)

Fina ha dit...

Ai mare, doncs jo ahir mentre llegia el teu post, abans d'anar al cinema, el sopar sense fibres s'estava coent a la planxa i no vaig poder menjar fruita perquè al ser una pel.lícula d'estrena volia anar aviat a comprar les entrades.I no vaig veure aigua sinó cervesa ara que puc variar i....ahhhhhh, ara mateix estic aterrida!.

Salut, salut!

Unknown ha dit...

Ahir mirant la tele em vaig enrecordar que t´havies deixat una cosa així que ho hauràs de reprogramar tot de nou... DANACOL o alguna cosa similar... Jajajajajaja!!
EL podem barrejar amb l´actimel i així fem dos coses en una.

Josep Lluís ha dit...

Hahahah, sou genials!

Syl, veus que et passa per no prendre DANACOL'S..., o tal vegada ha estat desgast de les dents. ÉS que tant rentar-les...

Mai, poc a poc. S'hi ha d'entrar de mica en mica...

Montse, res de perdre temps, hi ha tantes coses per fer, inclòs avorrir-se.

I si, era jo qui pujava per Sant Joan. Ara la utilitzo quasi a diari. ÉS tor una gimcana anar pel poble...

Forumblanes, acabarem xops de tant regar-nos. Però que millor cosa a fer no?.

Fina, espero que la pel•lícula s'ho valgués. Mira que deixar-te la fibra i els dos litres d'aigua...

Petonets

Anònim ha dit...

Lo dicho este articulo atenta contra la salud, yo tambien me e estresado.

Molt bo !!! jajajajaja.

Josep Lluís ha dit...

Josep... fibra, mucha fibra, hahaha.

Ingrid ha dit...

Feia molt de temps que no reia tant!!! apa que per poder actualitzar el blog s'ha de fer mentres estàs al wc, no? sentadet i amb conexió wifi per tota la casa.