1/2/09

Meme


Fa temps, “navegant per la xarxa” em vaig trobar amb el terme meme. Que millor que Google per cercar el seu significat, dit i fet: converses distribuïdes que es van encomanant d’un blog a l’altre.

Dons us he de dir que, el divendres passat, va la Montse i m’inocula aquesta malaltia convidant-me a un. Content jo, perquè no dona malestar, ni febre, ni cap simptomatologia a no ser d'una mica de mal de cap, produït per la recerca del tema que he de penjar al blog segons les normes adquirides:

Linkar a la persona que t’envia el meme
Compartir 7 fets sobre un/a mateix/a
Convidar 7 blocaires deixant els seus noms i els enllaços als seus blogs, avisant-los de que els passes el meme amb un comentari al seu blog

Permeteu-me que converteixi 7 fets que comparteixo en set consells, que ara ens poden anar d’allò més:

1.- Aneu al seupermercat amb l’estómac ple, per tal de no comprar més del que ens cal ( no hi ha tants impulsos). Un cop allà, cerqueu marques blanques, igual de bones però bastant més barates. (sembla que són dos consells però, el supermercat és el mateix...)

2.- Pageu en efectiu, les targes de crèdit són molt pràctiques però, no oblidem que hi ha interessos i taxes que engreixen les entitats bancàries en la mateixa proporció que en aprima la nostra butxaca.

3.- Utilitza el transport públic en comptes del cotxe propi, és més barat. I si aquesta opció no us va bé, us proposo compartir el vehicle amb altres que van al vostre mateix destí. Visiteu aquesta web, de ben segur podeu trobar el que cerqueu:
http://www.viajamosjuntos.com/

4.- A tot arreu, bombetes de baix consum

5.- La calefacció no ha de pujar per sobre els 22ºC.

6.- Ja que paguem internet, aprofitem-lo per llegir diaris, llibres, etc. No és el mateix, ja ho se però... en qualsevol cas sempre tens una biblioteca pública prop de casa on satisfer el bon hàbit de la lectura.

7.- Pot ser un bon moment, per desfer-nos de tot allò que no fem servir. Hi ha subhastes per internet i perquè no, ho he vist als Estats Units, ho posen tot al patí de casa, i a vendre-ho a preu de segona ma.

Bé, i ara passo el testimoni a set persones que m’odiaran a partir d’avui:

11 comentaris:

Montse ha dit...

Te n'has sortit prou bé, eh?

Gràcies per participar!

petonet i que vagi bé la setmana!

Rita ha dit...

Ei, molt bé! Gràcies pels consells que tot i sabuts, sempre van bé de recordar... :-)

Ferran Porta ha dit...

Josep Lluís, els consells que ens dones de tant en tant són fantàstics, de debò. Majoritàriament són coses que sabem, però està molt bé anar-les recordant per no oblidar-les.

Molt bona setmana.

Núr ha dit...

uoooo!!! El vaig veure l'altre dia a ca la Carme i vaig pensar «a veure quan m'arriba»! :) Tu te n'has sortit d'allò més bé! A veure com me'n surto jo!

Unknown ha dit...

Molt bé!!!

Tot i que tinc un dilema amb les marques blanques... tinc amics que treballen en el sector del gran consum amb marques i estan molt indignats amb tota la moguda de Mercadona aquests dies... i clar Mercadona està molt i molt bé!!!!
Ai, que hi farem...
M´apunto el MEME com a deures...

mai ha dit...

Com sempre, aconsellant amb criteri racional.

EQMEVD ha dit...

glups!
quina feina se'm gira
:)
Gràcies pels consells... i a ra a veure com m'en surto jo d'aquest meme
petonets

Xavi ha dit...

Tinc una feinada que no puc mes............per cert el dia 10 reunió,i tinc molta por......uhhhhhh¡¡¡¡¡¡

Judit ha dit...

oh! consells fantàstics, sí senyor :)

La pròxima entrada del bloc faig el meme, i no t'odiem més home, està bé compartir algunes coses més personals amb aquells que et llegeixen!! ;)

Anònim ha dit...

jajajaja esto del meme me recuerda a unos colegas que hace unos años me dijeron "Ayudanos a promover la palabra Xeo " inesistente en ese momento en la red, pero a consta de enlaces y enlaces en paginas y mas paginas,,,, pues eso hoy no hay quien les tosa,,, yo de tu Josep Lluis compraba ya el dominio meme.com, a este paso le sacas partido en 3 meses jajajaja
Un fuerte saludo.

Ingrid ha dit...

ostres, ostres, ostres, ara quedaré fatal, però no tinc temps per fer un meme!!!
Potser el faré més endevant, però m'ha fet il·lusió que em triessis per fer-ne un.
(Ah! el consells estan molt bé!)