20/9/07

29 de setembre


Hi ha un factor molt important per tots aquells que treballem en emergències, em refereixo a la coordinació. Això vol dir, treballar en equip amb un únic front comú: minimitzar els danys que ha sofert qualsevol persona en un accident, reduir el temps de resposta, eliminar la improvisació protocolitzant les actuacions i salvaguardar i protegir el medi.

Fins aquí tot són paraules, però us puc assegurar que cada vegada és més habitual trobar aquesta sistemàtica de treball entre tots els que ens trobem en aquest món: protecció civil, policia local, mossos d’esquadra, bombers, sanitaris, etc.

Avui aprofito aquest bloc per, donar-vos un exemple del que us estic comentant.

El proper dia 29 de setembre, celebrarem a Blanes el Patró de la Policia Local y de Protecció Civil. Hem plau en nom de tots els meus companys, convidar-vos a aquest esdeveniment. Podreu veure un exemple del que significa treball en equip, sense importar el color de l’uniforme.


Entre altres activitats, hem preparat un simulacre d’un accident de trànsit, en aquest podreu veure com cadascú fa la seva feina recolzant la de l’altre. Policia Local, Protecció Civil, Bombers i unitats del SEM-061 hi participaran. Però, millor que ho veieu vosaltres mateixos:

Dia 29 de setembre

Hora 18:45

Lloc: Passeig del mar

Us esperem!!!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Molt be Josep Lluis,anire...sembla interessant......estare amb el cronometre,jajajaja,es broma.
Crec que es una bona iniciativa ,a mes de veure la preparació dels equips d´emergencia,i sobre tot la coordinació i la eficacia quan s´activa un plà d´emergencia,Molta sort...

Josep Lluís ha dit...

Gràcies Xavi,

Allà ens veiem. I deixa el crono, jejejej