13/1/08

L'anell d'en Morfeu

S’acaba el diumenge, i un a aquestes hores té més visió de got mig buit que altra cosa. No vull ser pessimista però, a les set del matí sonarà el despertador commocionant a tot els qui es trobin al seu abast sonor. Per més melodies que li busco, no en trobo cap que em faci aixecar d’una forma agradable i per descomptat cap que faci que aplaudeixin aquest esforç diari.

Avui, he trobat un element que espero faci el meu despertar quelcom més íntim. Es tracta de l’ “alarming Ring” de la casa Yanko design. Un despertador en forma d’anell que, en comptes de bramar produeix una discreta vibració en el dit de qui el du. Com ells diuen, és ideal per a parelles que no s’hagin d’aixecar a la mateixa hora.

No es que dir-vos però, jo per si de cas, ja estic fent gestions per a veure si em faig amb l'invent. Més endavant us diré com em va, per si voleu seguir-me.



5 comentaris:

Xavi ha dit...

Bon invent,jajaja,hi a un que doni una petita descarrega?jo crec que es el meu,una petita descarrega,aixecar-se a las 5....hem dona problemes,jajaja.

Anònim ha dit...

Un anell que vibra, al llit amb la parella tota la nit?
Ufffff, quan el trobis diga'm a on el puc comprar...

Josep Lluís ha dit...

Per en Xavi,

Cercaré el model “descàrrega matutina”. Mentre tant, t’aplaudeixo perquè, llevar-se a aquestes hores es tota una gesta. Jo pensava que encara no estaven posats els carrers, veig que si.

Per la Norma,

Mira que ets... Només vibra a l’hora convinguda. Pot servir per fer canvi de parella, per tornar a començar, o per posar el punt i final. ( I ja m’estic posant en camisa d’onze vares).

mar i murtra ha dit...

Quina eina més enginyosa... sempre penso, en veure quelcom així, com pot ser que ningú no hi hagués pensat abans?

Crec recordar que fa algun temps varen sotir despertadors (sense massa èxit) que en comptes de soroll feien llum.

Aques és d'allò més discret!

Josep Lluís ha dit...

Hola Jordi,
La veritat és que aquesta pregunta me l'he fet moltíssimes vegades. Jo diria, que cada cop que trobo un enginy d'aquests.
Gràcies pel teu comentari i per la teva presència a la blogesfera blanenca.