14/9/08

Immortals, sans i perfectes


Ahir, de la ma de la fundació Àngel Planells, vaig tenir la sort de veure, escoltar i conèixer a Salvador Macip. Doctor en medicina, investigador, escriptor, music i blanenc.

Ahir ens va presentar el seu darrer llibre, Immortal, sans i perfectes, un assaig divulgatiu sobre biomedicina, la medicina del segle XXI. Amb paraules planeres ens explica els nous descobriments en el camp de la genètica, la clonació, la investigació amb cèl·lules mare i el que és més proper a nosaltres, la cura del càncer.

He de dir que, tot i la seva biografia, no ha estat aquesta el que més m’ha impressionat d’ell. El que realment sobta és la seva senzillesa, la seva simpatia i la seva cordialitat. És un home planer.

Avui he començat a llegir el llibre i sabeu?, l’entenc!!!. No penseu que és mèrit meu, única i exclusivament d’en Salvador.

Us l’aconsello entre moltes altres coses perquè, la seguretat en el nostre entorn comença per nosaltres mateixos.

6 comentaris:

Núr ha dit...

Ostres! Doncs val la pena saber que hi ha un llibre escrit per un especialista en medicina i sobre un tema tan específic que es pot llegir per persones que desconeixem aquesta ciència! ;)

Unknown ha dit...

Si s'entén el compraré. Són temes interessants, però quan en parlen els especialistes, l'habitual és perdre's. Deu ser una excepció.
Una abraçada

Борис Савинков ha dit...

Completament d'acord

Montse ha dit...

El compraré, a fe dels déus!

Ho saps, oi, que mentre hi havia la presentació estàvem arribant? oichs, m'hauria fet il·lusió ser-hi! però no es pot tenir tot...

petonets!

Fina ha dit...

Exactament senyor Josep Lluís,exactament el que vostè diu...

Salvador Macip ha dit...

Gràcies, Josep Lluís! Per venir a la presentació i per la crítica. El meu objectiu era precisament fer un llibre que el pogués entendre tothom, no una cosa especialitzada, i si em dius que ho he aconseguit no puc demanar més...