6/4/09

iPaambtomàquet


Seguint els vostres suggeriments, he anat a la recerca de l’iPaambtomàquet, perfecte perifèric per l’iJam i altres hardwares...

Adjunto instruccions de funcionament.

El pa amb tomàquet (literalment, pa amb tomàquet) és una típica recepta de cuina catalana, que consisteix a fregar amb tomàquet cru i madur una llesca de pa, preferiblement de pagès prèviament una mica torrat o no, s'amaneix amb sal i oli d'oliva al gust. Si es desitja, una vegada torrat el pa i abans de fregar el tomàquet, hi ha qui refrega all per a donar-li sabor picant.

10 comentaris:

Montse ha dit...

nyammmmmmmmmmmmmmm!!!

Ferran ha dit...

Jo encara diria més: e-nyaaaaaaam, e-nyaaaaaaam!!!

Forumblanes ha dit...

I com està de bó noi !!!
Encara recordo un viatge que vaig fer a l'estranger i al retornar vaig veure un cartell que posava "entrepans de pa amb tomaquet i pernill", ohhh !! quins moments...

Rita ha dit...

Mare meva!!!! Que bo! Si és que hem de ser diferents per força!!! ;-)

instints ha dit...

Sens dubte, el millor plat del món, l'indiscutible, l'increïble i únic!!! Jo no el canviaria!!
Hola, torno a tenir internet i torno a ser una navegant, ens anem veient per aquí, espero que estigui tot al seu lloc... Petonets!!!

Deric ha dit...

les coses senzilles de vegades són les millors

XAVI ha dit...

jajaja,encara recordo quan vaig estar a Madrid,"bocadillos a la catalana"............

mai ha dit...

Ara ja només cal parar la taula virtual!!

Syl ha dit...

Osti! Si el pa, l´oli i el tomàquet són bons promet!!!!!!
Però que no em colin el pa amb tomàquet fet amb tomaquet de bot!!!! Què està dolentíssim!

Jesús M. Tibau ha dit...

una meravella gastronòmica popular