iPaambtomàquet
Seguint els vostres suggeriments, he anat a la recerca de l’iPaambtomàquet, perfecte perifèric per l’iJam i altres hardwares...
Adjunto instruccions de funcionament.
Adjunto instruccions de funcionament.
El pa amb tomàquet (literalment, pa amb tomàquet) és una típica recepta de cuina catalana, que consisteix a fregar amb tomàquet cru i madur una llesca de pa, preferiblement de pagès prèviament una mica torrat o no, s'amaneix amb sal i oli d'oliva al gust. Si es desitja, una vegada torrat el pa i abans de fregar el tomàquet, hi ha qui refrega all per a donar-li sabor picant.
10 comentaris:
nyammmmmmmmmmmmmmm!!!
Jo encara diria més: e-nyaaaaaaam, e-nyaaaaaaam!!!
I com està de bó noi !!!
Encara recordo un viatge que vaig fer a l'estranger i al retornar vaig veure un cartell que posava "entrepans de pa amb tomaquet i pernill", ohhh !! quins moments...
Mare meva!!!! Que bo! Si és que hem de ser diferents per força!!! ;-)
Sens dubte, el millor plat del món, l'indiscutible, l'increïble i únic!!! Jo no el canviaria!!
Hola, torno a tenir internet i torno a ser una navegant, ens anem veient per aquí, espero que estigui tot al seu lloc... Petonets!!!
les coses senzilles de vegades són les millors
jajaja,encara recordo quan vaig estar a Madrid,"bocadillos a la catalana"............
Ara ja només cal parar la taula virtual!!
Osti! Si el pa, l´oli i el tomàquet són bons promet!!!!!!
Però que no em colin el pa amb tomàquet fet amb tomaquet de bot!!!! Què està dolentíssim!
una meravella gastronòmica popular
Publica un comentari a l'entrada