11/5/09

Medi Ambient

Ens omplim la boca parlant del Medi Ambient. Fins i tot demanem consciència i, la resposta de vegades, vessa...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es facil, cami de casa, a mes, sempre hi trobes mobles, electrodomestics.....de tot
(1046)

Josep Lluís ha dit...

No esperava menys de tu 46

Forumblanes ha dit...

Home, el que vessa és la cara dels que han de supervisar que això no passi, i es buidin els contenidors quan estan plens... no vull imaginar-me la recollida selectiva "porta a porta".
Ara això sí, s'ens omple la boca de recollides selectives "porta a porta" i desprès tenim uns dèficits econòmics de 8 MILIONS D'EUROS ?
Quina vergonya de país... volem anar amb un ferrari, quan només ens arriba per anar amb un 600.
Nois una mica més d'humiltat i que els contenidors es buidin, tot i que sigui de tant en tant...

Ferran Porta ha dit...

Quina llàstima de foto (no per la foto, hehe, sinó pel que s'hi veu...). Em pregunto si, en termes generals, el sistema de recollida d'escombraries reciclables funciona correctament a les nostres ciutats.

Josep Lluís ha dit...

Tens tota la raó Miky i, tu bé saps que és un de tants, podria haver passat per qualsevol altra lloc i més del mateix. Pena, pena, pena...

Em consta Ferran, que hi ha llocs de reciclatge que son pura fal•làcia, un “enganya bobos”. Uns conscienciats separen, els altres inconscients, barregen...

Ferran Porta ha dit...

Doncs ja podrien fer més publicitat, com a mínim als mitjans públics, explicant com s'ha de fer i perquè és important el reciclatge...

Unknown ha dit...

Quina pena!
Fan el que volen amb les coses a vegades per mandra no dobleguen les caixes i les deixen al costat del container... però és clar la imatge és terrible o altres vegades està tant ple que passa el que passa i no saps on deixar les coses.

I clar deixar els mobles al carrer el dia que no toca també és molt habitual... és que a casa de cop i volta molesten i no es pot esperar al dia de recollida dels mobles.