24/4/07

Algú em pot respondre?


Si avui 24 d’abril a les 13:15 hores tenim una temperatura de 24º C. Quina temperatura tindrem el 24 de juliol a la mateixa hora?.
Ja cal que anem preparant cremes solars amb un factor de protecció alt, aigua, molta aigua per hidratar-nos, un barret, i tenir preparada ona ombra...

6 comentaris:

JDA ha dit...

Exactament tindrem (sense cap mena de dubte) 38.5 graus (al menys aquí a Girona, a Blanes segurament sigui una mica més baix tenint en compte que teniu el mar al costat i refresca un xic més, perque els 4 rius d'aquí l'únic que fan es "sensació de xafogor" :P)

Josep Lluís ha dit...

Fantàstic jda, ara només em cal preguntar per la humitat i el vent, així podré fer un pronòstic d’allò més encertat per aquells dies de Festa Major. I després diuen…

JDA ha dit...

Doncs va... me la jugo també...
mmmm... A Blanes una humitat del 80% i el vent... siguent les 13:15... doncs de Llevant (que així refrescarà un xic a les gambes que estiguin a la sorreta de la platja)

A Girona ja et dic que gens de vent i molta humitat per que hi hagi més "xafogor" :P

Josep Lluís ha dit...

Bona nit jda, mira les dades:

Amb una temperatura de 38ºC i una humitat del 60%, que no del 80%, tindrem una temperatura de sensació de 55º. Però encara s’ha de comptar el vent.

Amb una temperatura de 50ºC que no de 55ºC, i amb una velocitat del vent d’entre 36 i 50 Km/h hem d’afegir +2ºC.

Ja et diré quelcom el mes de juliol…

Ojalà no faci aquesta calor, sinó en Llàtzer ja t’ho faràm saber.

JDA ha dit...

jejeje

La veritat es que sempre he tingut molts de problemes amb la calor i el sol... Jo sóc totalment d'hivern i a l'estiu sóc un incondicional de la piscina, l'ombreta, molta aigua i gelats...

A veure com es porta l'estiu aquest any... (la veritat es que jo sóc d'aquells que prefereixen un estiu "dolent" ple de núvols i amb plujes constants a un de "bo" amb molt de sol i platja :p)

Josep Lluís ha dit...

Indubtablement soc dels teus. A banda, la meva feina és posa més “calenta”, donat el perill potencial d’incendis forestals en un moment en el que hi ha tota la gent de vacances en aquests punts.

A veure si amb una mica de sort tenim un “bon estiu”...

Siau