10/2/08

Precision GPS

Avui vull presentar-vos un article que té múltiples utilitats en el camp de la seguretat. Permet la localització de persones, vehicles o de qualsevol objecte que ho porti, arreu del món on es trobi.

Crec que està especialment indicat per a persones amb problemes de Alzheimer, que es desorienten i perden amb facilitat. Compte amb una opció de “zona de protecció” que predefinirem i que ens alertarà en cas que el subjecte la sobrepassi.

Que els nostres fills se'n van de vacances, que tenim un cotxe que s'ho val… aquí és on hem de col·locar el WordTracker. A partir d'aquest instant, solament es tracta de tenir cobertura GSM i GPS, i ens donarà la posició amb una exactitud de +- 3 metres.

El seguiment el podem realitzar des del nostre ordinador (tot i que no és necessàri) o des del nostre telèfon mòbil, ja sigui de Movistar, de Vodafone, d'Orange o Yoigo.

Bé, crec que és el moment que entreu a aquestes pàgines:

http://www.precisiongps.eu/enfora.htm

http://www.precisiongps.eu/soporte.htm#faq

Trobareu resposta a moltes preguntes que us estareu plantejant en aquest instant.

6 comentaris:

Борис Савинков ha dit...

Pels les empreses transportistes el trobo util. Quan mirin la pantalla d'ordinador veuràn com els hi indica que la seva flota de camions sempre s'atura als mateixos puticlubs. I d'aquesta manera podrien implementar mesures sanitàries pels empleats. ;-)

Josep Lluís ha dit...

Està clar que cada gadget te mil utilitats. La veritat, no havia pensat en aquesta però, de ben segur que a hores d'ara m'es d'un en deu portar algun enganxat al cul...

Xavi ha dit...

jajaja,això ja funciona fa anys pels transports internacionals,estan molt vigilats,tenen que seguir la ruta marcada,i parar quan diu la maquina....normalment estan al sostre de la cabina,jajaja.

Josep Lluís ha dit...

I altres vehicles, com per exemple els de telefonica, si els mires de nit veuràs...no millor no dic res, després tot se sap jejeje.
Jo fa anys que ja seguia els paquets que m'enviava la meva dona des dels Estats Units per Federal Express. Un número de tracking i seguia el paquet des de la sortida de Miami fins l'arribada a Barcelona. (Els meus paquets mai anàven a puticlubs)...sorry

Anònim ha dit...

Com bé has dit, hi ha una aplicació en persones amb Alzheimer i demències.Es diu SIMAP i està en fase de probes. Serà un localitzador que indicarà si l'usuari surt de la zona que els familiars creuen segura i si puja a algun vehicle, ja que també porta un control de velocitat per evitar que puguin marxar en algun mitjà de locomoció.

Josep Lluís ha dit...

Estic al cas del projecte SIMAP. El va presentar Creu Roja de Biscaia el passat mes d’octubre i com bé dius, està adreçat a persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer. Creu Roja com sempre cercant solucions a problemes socials, que com aquest, fa que moltes famílies visquin amb un ensurt constant. Si el dueu aquí, en farem ressò des d’aquesta plataforma.
Una vegada més, gràcies Norma.