28/3/08

Apocalypse Now

I quines seran les seves perimeres paraules: "mama"... "papa"... "mapa" o "pama"?

9 comentaris:

Montse ha dit...

Dirà: On m'heu portat?, es durà les mans al cap i tancarà els ulls... preparant-se per ser... famós/a (pobre!)

Борис Савинков ha dit...

El que ens queda per veure...

zel ha dit...

Bé, jo tampoc em posaria cap pedra al fetge, si té matriu, la criatura, quan serà més grandeta veurà un pare i una mare, qui sap qui dels dos el va parir? Psèèè... salut!

Finestreta ha dit...

Sí!!! Avui ho ha comentat un noi a la feina... Jo no sabia si és que no l'entenia bé o què... Però sí sí, ho he entès tot a la perfecció!

Josep Lluís ha dit...

arare, això vol dir que vindrà amb un pa sota el braç?

Jaume, donem temps i a veure que veiem.

zel, quelcom aixi?...mira fill/a, la mama és el papa i el papa, la mama...
Perdó.

finestreta, la globalització de les comunicacions fa que tothom en parli, i sinó per això estem nosaltres.

Xavi ha dit...

JAJAJA,això es el futur,per que no?però sembla que treure una bona i suculenta muntanya de diners dels realitys,entrevistes etc,etc,el que menys importa es la nena que porta.Tot això es patètic,però es el que toca com diu en Jaume el que ens queda per veure....

Ferran Porta ha dit...

Gago, gago...

Anònim ha dit...

Està clar que la ciència avança a passos molt grans i que, d'alguna manera, tots en sortim beneficiats. De tota manera, casos com aquest creen una certa morbositat.
En el seu moment, també vam quedar "tocats" per la inseminació in vitro, la clonació,...Tot i que estic a favor de qualsevol tècnica que afavoreixi que les parelles puguin tinguin fills, de vegades penso si no estem jugant a ser "Deus".

Anònim ha dit...

ola bona tarda mireu a mi em sembla una tonteria perque mai e vis un home enbarassat yo crec que es una dona que sa cambiat el sexe i sa fet home aveure yo crec que cadascu neix com neix pero si despres es vol cambiar de sexe a mi no m'importa.Adeu siau