5/5/08

Mar cruel

Molts de nosaltres venim de gaudir del pont, uns dies de vacances molt gratificants.

Molts, hem començat a fer plans per les properes vacances però,

molts, simplement lluiten per sobreviure...

Cliqueu sobre la imatge, us durà a l'enllaç


10 comentaris:

Rita ha dit...

Uff... Un bon cop de realitat! Però ja va bé... Sovint no hi pensem.
Bona nit!

Anònim ha dit...

Quina encongida d'estómac... A vegades em pregunto què s'hi pot fer i no trobo la resposta... Haurien de canviar tantes coses al nostre món per a solucionar el patiment d'aquesta gent... Què hi poden fer els governs? Perquè això no només és cosa del nostre govern o dels governs dels països on arriben aquests bots, oi? I què poden fer els governs dels països d'origen?

per cert... si passes per casa podràs recollir una coseta!

robelfu ha dit...

hola guapo ,molt trist pero real espero que aquets post Serveixi d'humil homenatge a totes aquelles persones que lluiten per aconseguir una vida millor, més justa, persones que s'enrolen en un periple tràgic i desesperat a la recerca d'un futur digne per a ells i les seves famílies .
Un petonàs

Montse ha dit...

M'ha impactat. Gràcies per fer-nos reflexionar, ens convé a tots.
petonets!

Montse ha dit...

eh,eh,eh! saps què? Acabo de sentir a TV3- la teva, que dissabte hi haurà temporal de llevant! (a veure si encara riurem... o plorarem, juas!) jo haig d'anar a Barna City, però diumenge m'agradarà veure què se n'ha fet de la sorra...

nanit!!!

Anònim ha dit...

Unes imatges impactants que reflecteixen una realitat molt propera. Gent que es juga la vida per intentar aconseguir una vida millor per a ells i per als seus. Si més no, no hauriem d'oblidar a les persones que cada dia són allà, forces i cossos de seguretat de l'estat, salvament marítim, i voluntaris de creu roja i altres ongs, que viuen de primera mà aquestes imatges que a nosaltres ens esgarrifen. Un homenatge per a ells, i un GRÀCIES.

Josep Lluís ha dit...

No hi ha absolutament res que afegir, comentari rera comentari ho heu dit tot.

Gràcies.

Judit ha dit...

Doncs un bon exemple de com estan funcionant les coses al món. Sembla mentida... :(

... ha dit...

ostres, només n'he pogut mirar 4 o 5. No puc... realment hi ha problemes que sentim cada dia, però no valorem la gravetat. Cada vida que es perd és que es perd un mon i arriba un punt que escoltes al Telenoticies i es converteixen sols en números.

Les Coses són com Som ha dit...

uaghhh, no sé si podré esmorzar!!! Realment, en la societat on vivim, ens calen les imatges per ser una mica més conscients del què ens envolta, perquè estem tant acostumats a viure bé que ens és igual tot. Merci pel post!!!