20/2/08

Resposta al capità de la Nau Argos

En Jaume blogger de la Nau Argos em deia en un comentari:

Això del fumar un cartutxo que llença fum no m'ha quedat massa clar. Si et fots nicotina igual, millor gaudir del tabac, no? I

Si la cigarreta electrònica només treu fum i nicotina, deixa de banda una bona qüantitat d'elements malignes, això en principi és una bona cosa.

Serà veritat?

5 comentaris:

Борис Савинков ha dit...

hahaha ! doncs això, que et perds la resta de virtuts del tabac. Recordo que un dia quan era nano a classe un professor va encarregar a un altre alumne que portès un llistat del elements que és trobaven en el ví. L'endemà els va llegir a classe (un bon llistat de marranades), i un altre company va preguntar-li saberut : "i el ví?, on està?, te l'has deixat."

Josep Lluís ha dit...

... de seguir així tornaré a fumar de nou. Certament res és blanc ni negre, és del color com ho mirem no?. Per cert, fa una cigarreta?...

Борис Савинков ha dit...

No, no ! jo fa molts anys que vaig deixar de fumar. Ara em marejaria, segur. Això sí, el bon vi (amb la moderació que el mateix preu ja imposa) no el penso deixar. Ni que em passis una anàlisi que no entendré. ;-)

intoku ha dit...

Mare meva, quanta porqueria!!!

No penso fumar mai de la vida.

Intoku.

Josep Lluís ha dit...

Jo estic d'allò més content d'haver-ho deixat fa més de vint anys. Vaig viure de molt a propo com un bon amic de la família, envait per cancer de gola, moria després de patir molt. Jo no vull morir d'aquesta manera, al menys provocat per mi mateix.