25/2/08

Sicur 2008

Avui vull parlar-vos del Saló Internacional de Seguretat Sicur 2008. Del 26 al 29 de febrer ens donarem cita a IFEMA Fira de Madrid, professionals de la seguretat a la recerca de les darreres tecnologies. Crec que les xifres avalen el que previsiblement serà un molt bon esdeveniment: 726 expositors, 41.887 metres cuadrats d'exposició repartits en 6 pavellons, presència de 134 d'altres punts, 28 països, etc.

Esperem veure la innovació en estat pur, atès que un jurat ha seleccionat 33 novetats: 7 de Seguretat Contra Incendis, 17 de Seguretat laboral i 9 de Security. Desitgem trobar solucions que facilitin el treball diari, dispositius de darrera tecnologia que garanteixin la seguretat en el nostre entorn.

En els propers dies intentaré compartir amb vosaltres aquestes novetats, algunes us seran molt properes altres, d'utilitat exclusiva per a professionals de la seguretat, però unes i altres no han de fer altra cosa que informar-vos i alhora, fer-vos sentir cada vegada més segurs.


2 comentaris:

Борис Савинков ha dit...

Bon viatge a Madrid! Per cert vas en el TGV?

Josep Lluís ha dit...

Amb Rayanair Jaume. Aquesta companyia em dona l'opció de viatjar de Girona a Madrid i tornada per tan sols 20 euros. Un veritable regal que ni de lluny oferta Renfe. Una altra vegada serà...