25/3/08

Tu tries

D’existir un guió per les vacances em pregunto, quin triaríeu?. Si us sembla, veiem alguns exemples d’aquesta darrera Setmana Santa 2008:

Exemple 1.


El Divendres Sant dia 21, els veïns de Calahorra rebien un regal de part de la intolerància, de la barbàrie de la insolidaritat més absoluta, que en forma de cotxe bomba, esclatava davant una casa quarter de la Guàrdia Civil. Sortosament, el regal només va fer danys materials.

Exemple 2.


Aquests dies, molts com la finestreta han pogut gaudir de la neu a través dels vidres de casa seva... o dels seus cotxes.

Exemple 3.
Altres han optat per anar a la platja, el temps ha estat boig... (bé, aquesta imatge és una exageració però, alguns hi havia).

Exemple 4. Y finalment, mentre molts optaven per seguir els tradicionals passos cadenciosos de les processons de la Setmana Santa andalusa, 63 van perdre la vida en el seu cotxe o dalt la seva moto. Ara les veus més optimistes diuen que ho celebren perquè n’hi ha hagut un 39% menys, en referència al 2007.



Permeteu-me que us digui que per mi, hi ha hagut un 100% més dels que haurien d’haver estat en el 2008.

Aquesta Setmana Santa hi ha una altra opció que m’ha triat a mi: una lumbàlgia, molt menys divertida que algunes però, amb molt més vida que altres.

I ara no oblidis que la majoria de les vegades, tu tries!!!

6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Tens raó: un 100% més de morts del que haurien d'haver estat. Tan de bò un dia els accidents a carretera deixin de ser notícia perquè hagin desaparegut.

Josep Lluís ha dit...

Hi ha quelcom de bó en tot això, i és que hem coincidit en el tema, la qual cosa vol dir que importa, al menys a algú.

Finestreta ha dit...

I a mi també m'importa...

La foto de la neu, tela! Suposo que el cotxe no tenia sostre, perquè sinó...¿?

Josep Lluís ha dit...

Som molts els qui ens estimem la vida, ara queda la resta perquè, també depenem d'ells quena anem arreu amb cotxe.

Montse ha dit...

o sigui que els déus t'han gastat una bona brometa... no? (això de la lumbàlgia)ja estàs millor? mira que és mala sort, també tu, agafar una lumbàlgia en dies de festa, tchts,tchts...

Josep Lluís ha dit...

Els déus són savis arare, ja que no descanso per voluntat pròpia, ho faig per prescripció deial...