16/8/07

L'altre nas


Jo no se vosaltres però, us puc dir que soc molt curós en tot allò que fa referència a les dates de caducitat i consum dels aliments que entren a casa. Tant mateix procuro no menjar cap tipus d’amanida russa no feta casa, tot i que sembla que hi ha altres sistemes de fer la maionesa, que no sigui amb tradicional ou que ens pot dur a una salmonela, sobre tot en aquestes èpoques de molta calor.

Avui us presento un artefacte, que ens permet seguir amb aquesta cura caducitaria dels aliments. Es tracta d’un aparell, que inicialment es va desenvolupar per als militars i que serveix per determinar si la carn crua està en disposició de ser consumida o llençada a les escombraries.

Qui més qui menys alguna vegada, davant el dubte, ha olorat un bistec. Després, seguint el seu personal criteri l’ha cuinat o l’ha llençat. Doncs ara, ja no hem de fer cas de nostre aparell olfactiu, sinó que aquest que us presento, fa un seguit d’aspiracions (2000 en menys d’un minut) per tal de cercar i comptar els bacteris que allà si troben. Posteriorment, determinarà si és menjar segur o no.

Bé, de les característiques tècniques no us en parlaré, el millor és anar a la seva web i veure com funciona:

http://www.shopping.cutlery.com/Forms/shopping/*ws4d-db-query-Show.ws4d?*ws4d-db-query-Show***FCL-BFC-200201202208202208-1403***-eProducts***-***shopping(directory)***?shopping/results(S).html

El preu de compra , qüestió important, està en $ 89 USD

2 comentaris:

JDA ha dit...

jejeje...

A nosaltres l'altre dia ens van ensenyar una forma de fer maionesa sense ou...

Amb llet natural (tetra-brick) (si es freda de nevera no funciona)es posa una mica de llet, la mateixa quantitat d'oli d'oliva i a matxacar amb el "minipimer"... Es va afegint un rajolí d'oli fins que quedi lligat i després pots posar una mica de llimona, all, julivert...
Al principi costa agafar la mesura oli/llet (s'ha de posar un o dos dits de llet i un o dos dis d'oli i posar l'oli adicional ben a poc a poc)

Ens llegim....

Josep Lluís ha dit...

Gràcies "maitre" JDA, la teva aportació està a l'abast de tos els lectors.