11/6/08

Sense paraules...sense menjar...





Aquestes imatges les he pres aquesta mateixa tarda en el supermercat on habitualment faig les meves compres. La vaga detransport ja ens ha deixat sense peix, sense carn i sense verdures...

Tinc molt a dir referent a això però, avui millor us cedeixo la paraula a vosaltres. Ja em direu com us va, i si us sembla, ho parlem.

Avui sense paraules i, sense menjar.

7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Em sembla molt tremendo.
Divendres baixo uns dies a BCN: us porto iogurts? :-)
(és broma; per desdramatitzar una mica)

Anònim ha dit...

TU TAMBE COMPRES A MERCADONA? DONS ESTEM FUTUTS, A TIRAR DE CONGELADOR. (kaska 46)

Борис Савинков ha dit...

Sempre et queda la solució d'anar a veure la veïna i demanar-li si té ous... I, qui sap... ;-)

Anònim ha dit...

La gent està sonada! Està creixent una paranoia col·lectiva que fa por! Em van explicar que, en un supermercat, la gent es fotien els uns als altres el menjar dels carros! I que sí que arribaven camions, prò que la gent buidava els prestatges desesperats!

Al meu tiet, això li farà mal! No para de collir, perquè ho ha de fer, prò els magatzems els té plens i no sap què fer-ne, de les darreres coses collides! Com que ell ven a Bèlgica i per allà dalt, aquesta gent segurament ha anat cap a Itàlia, que allí no hi tenen problemes i l'any que ve ja veurem si tornen cap aquí...

Aix... he hagut d'escriure de pressa, em sap greu! prò espero que les coses es calmin aviat! Sembla que avui se signaven coses, no?

Montse ha dit...

España y yo somos así, señora, deia aquell... no trobes que tot plegat és una mica exagerat, això d'acaparar com si hagués de venir la tercera guerra mundial? per aquí a baix passava el mateix, que anaves a Mercadona i semblava Txetxènia, i en canvi, vas a qualsevol botiga "de les de tota la vida" i hi havia de tot. I és que, repeteixo, la gent és moooooooolt exagerada!!!

De tota manera, mulla't una mica, company, i digue'ns què en penses, de tot plegat. Que jo amb tu n'estic aprenent molt!

Petonets des de Calpe... ara ja amb un sooool!

per cert, Indiana Jones, jo em queixava, fa un parell d'anys, al diari de Gi, de les gavines que embruten a Blanes i que cada vegada n'hi ha més. Era perquè no havia estat mai al port de Calpe, a fe dels déus!!!!

I altra vegada: petonets.

... ha dit...

Això és l'hòstia (perdó) però sembla que el mon s'acabi... a l'ataque que s'acaba el menjar, que no vindran els camions!!!! Deu meu si mai passa alguna catastrofe greu, val més que em compri un congelador d'aquells grossos o quan arribi al super hauré d'anar armada...

No però bromes a part, com diu en Ferran, això és tremendo. :S

Josep Lluís ha dit...

i jo aquí m'he quedat, esperant el iogurt d'en ferran...