26/6/07

Seguretat per a la gent gran

I novament pensant en la gent gran i en aquells que es queden sols, o en els que tenen problemes de mobilitat i necessiten una resposta immediata, un aparell prou interessant:

Es tracta d’un conjunt de seguretat format per un terminal amb un botó de pànic, que permet a la persona que el té instal·lat trametre un missatge, de fins a 10 segons, d’alarma als telèfons gravats a la seva memòria, només prement el botó de control remot o el de la base. Permet sincronitzar fins a tres aparells remots per cada base.

Té una distància de transmissió de fins a 60 metres en espais oberts, la qual cosa permet el moviment per qualsevol punt de la casa.

El terminal permet assignar fins a 3 números de telèfon i gravar un missatge. Si al trucar al primer número no rep resposta o bé salta una bústia de veu, passarà a trucar al següent número i així successivament.

El receptor de la trucada pot establir una conversa bidireccional en comptes de rebre únicament el missatge d’alarma, amb només polsar qualsevol tecla de l’aparell telefònic.

I una cosa bona, el preu no és excessiu, el podeu adquirir per només 69 euros, per més informació la pàgina del producte:

http://www.rimaxonline.com/product_info.php/cPath/13/products_id/196