21/8/07

T'atreveixes tu?


Estic convençut que és una pregunta tòpica però, en alguna ocasió m’he preguntat que faria si em diguessin que em moriria aviat. Imagino que com molts altres m’he plantejat parlar amb éssers estimats, escriure, viatjar, disculpar-me amb molts i agrair a molts més…

Sortosament no tenim cap bola de cristall per veure en quin moment succeirà aquesta fet. Tot i això, sota aquestes condicions:

"Exención de responsabilidad. Este test de la edad se basa en un estudio científico no reconocido. Sin embargo, el hecho de contestar a las preguntas que aparece en esta página, será siempre bajo la propia responsabilidad del participante y a modo de juego o entretenimiento, sin ningún valor científico o vinculante, JM Noticias.com no se hace responsable bajo ningún concepto del uso que los participantes puedan hacer de los resultados obtenidos. JM Noticias no almacena ningún tipo de datos y, con el cierre de la página, desaparecen todas las respuestas y el resultado obtenido".

La web http://www.jmnoticias.com/forms/calculavida.php ens fa un càlcul científic no reconegut.

A mi m’ha donat que fins als 85 m’heu de seguir aguantant. Per si a cas, començaré a aprendre a viure, abans no sigui massa tard.

Us convido a clicar sobre l'enllaç, així veureu fins on arribareu en aquesta carrera de fons.

2 comentaris:

Bruguers ha dit...

Hola, he saltat de plana en plana i t'he trobat.
Donat que sóc curiosa de mena no m'he pogut estar de fer el test.
Resultat: 95 anys
S'han descuidat de dir-me en quines condicions.

Josep Lluís ha dit...

Veig que a Castelldefels es respiren aires més purs que a Blanes, 10 anys més que jo.
Bé, les condicions són les que has indicat tu en el test, vols dir que sense canviar massa vas per bon camí però recorda, no te res de científic...
Gràcies per entrar i pel teu comentari.
Josep LLuís