19/7/07

Senyal de perill


El dimecres dia 18 de juliol, en un programa de televisió matinal d’aquests d’estiu, van presentar un seguit de senyals de trànsit, que com a mínim hem de qualificar de curioses. Blanes és posseïdora d’una d’aquestes curiositats. Aquí us la presento: perill cambrer.

No penseu malament, es tracta de la idiosincràsia del nostre passeig marítim i la ubicació dels bars i les seves terrasses. Un vial amb dos carrils separen les unes dels altres. Els cambrers/res es juguen el físic per travessar amb una safata i les consumicions que nosaltres, els clients, els demanem a qualsevol hora del dia. El senyal pretén informar als conductors d’aquesta circumstància i alertar d’aquest perill.

Podeu veure el senyal a la web del Ministerio de Educación y Ciencia:


clicleu sobre el senyal

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja deia jo que els cambrers del passeig de mar tenien molt de caràcter, fins i tot ens adverteixen d'aquest fet, jejejeje.
Es que a blanes sóm genuïns fins i tot pels senyals, juas, mira que surtir a la web del ministeri d'educació i ciència, això si que ho trobo fort.

Josep Lluís ha dit...

Certament som especials en moltes coses. Jo seguiré cercant, que de ben segur en trobaré alguna altra cosa digne del "ministerio", tal vegada apartat ciència ficció...