21/2/07

Artefactes (gadgets)

Avui obro una nova categoria dins del blog: artefactes. Aquesta és cada vegada més coneguda amb l’anglicisme gadgets.

Intentaré no sortir-me de la línea de prevenció i seguretat, tot i que alguna vegada,si es tracta de quelcom molt curiós, no sé si em podré resistir a penjar-ho.

Per aquells que tenen dificultat a enfilar una agulla.

Petit artefacte que ens podem posar en el dit polze, que augmentarà 5 vegades la mida del forat i del fil. Després és: “cosir i cantar”.

Recordeu si ens passa això, probablement estarem davant de l’anomenada vista cansada:

Cansament en els ulls després de llegir o observar quelcom de molta proa
Mal de cap
Dificultat per veure de la vora
Dificultat per enfocar un objecte

La vista cansada en la majoria dels casos, se soluciona utilitzant ulleres correctores, que ens ajudaran a veure objectes propers clarament.

Per això haureu d’anar al vostre optometrista, el qual valorarà que és el millor per vosaltres.

Por de que ens robin?

Dons hi ha una petita caixa de seguretat que simula un endoll. Com podeu veure a la imatge, es poden amagar petites coses de valor: joies, diners, etc.


No t'encantis

L’artefacte que aquí us presento el vaig adquirir jo mateix, pel seu preu uns cinc euros, vaig voler veure de què es tractava.

És una mena d’auricular, es posa darrera l’orella, en cas d’un moviment de caiguda del cap emet un estrident senyal acústic ens fa posar alerta.

Crec que està pensat per aquells amb tendència a adormir-se al volant. Jo a aquests els recomanaria descansar abans de viatjar. Per ells mateixos, pels altres conductors que comparteixen temps i espai, i er la seva família, que espera un retorn amb normalitat del seu ésser estimat.

Tot i això aquí el deixo penjat, potser té altres utilitats (?)