17/2/07

Intimitats compartides


Dissabte, pluja, fred i internet, són una bona combinació d’elements que conviden a quedar-se a casa. I navegant per la xarxa de visita a webs amigues, m’he trobat una noticia simpàtica en elpollodegoma. Com que té un efecte medi ambiental positiu, la penjo com a curiositat en clau d’humor, que bona falta ens fa.

L’empresa nord americana Aqua One Techonoligies Inc. ha posat a la venda el “Fish ‘N Flush” producte que, a banda d’estalviar aigua, converteix la cisterna del nostre sanitari en una peixera.

Consisteix en un doble dipòsit, en el primer hi ha l’aigua que servirà per les descàrregues sanitàries, cinc litres menys que els convencionals. En el segon, aigua pels peixos. Per tant, que ningú pensi que es queda sense peixos a la primera de canvi.
Aqua One, ha treballat conjuntament amb un grup de biòlegs marins per dissenyar una cisterna en la qual els peixos no pateixin danys, i que serveixi per acollir diferents nombres d’espècies, per tant permet tenir peixos d’aigua dolça o salada.

Si us interessa, podeu demanar la seva tramesa a la pàgina web:
http://www.fishnflush.com/ , pot anar d’allò més per pisos de 30 m², on l’espai per una peixera és més que impensable.

2 comentaris:

JDA ha dit...

Jo no acabo de veure clar de compartir "moments íntims" amb uns peixos... Tot i que es digui que només tenen 3 segons de memòria a la llarga han d'acabar traumatitzats ^_^

:P

Josep Lluís ha dit...

I si fos una sirena?, però aleshores sorgiria allò de " y por donde?". Jo per si les mosques, seguiré amb la meva intimitat: quelcom per llegir.

Salut